Ens Agrada Viatjar!

CanalViatges.cat : Catalunya : 23/07/2017
inici fòrum bloc top 50 novetats contacte  

Agències de viatge
 generals
 especialitzades

Destinacions
 àfrica
 amèrica
 àsia
 europa
 oceania

Abans de viatjar
 llibres
 objectes
 plànols
 meteorologia

Allotjament
 hotels
 apartaments
 cases rurals
 càmpings

Transports
 vols
 trens
 autocars
 lloguer de cotxes

Webs personals
 blocs de viatges
 altres

vols sortir en aquest directori?
envia'ns un email a directori @canalviatges.cat 
               :::   El Soplao, una cavitat única 
 

La cova El Soplao, descoberta a principis del segle XX amb motiu de l'explotació de les mines de la Florida, està considerada una de les grans meravelles de la geologia, atresorant un autèntic paradís de espeleotemes (excèntriques, estalactites, estalagmites, colades, columnes , perles de les cavernes, dents de gos, etc.).

El Soplao constitueix un delit per a tothom que s'apropi a visitar, que podrà gaudir d'un recorregut que sorprendrà per l'espectacularitat, abundància i diversitat de les seves formacions excèntriques, que són les que fan del Soplao 'Una Cavitat única'. Un autèntic joc d'ombres i llums, de colors, un festival de sensacions.

A més del seu valor geològic, la cova i el seu entorn alberguen un excepcional patrimoni d'arqueologia industrial minera, amb més de 20 km de galeries. L'activitat minera també ha deixat la seva empremta en l'espai exterior: castellets, forns de calcinació, safareigs, tallers, etc. Les tasques mineres es van orientar a l'extracció de blenda i galena, dues de les millors menes per a l'obtenció de zinc i plom, respectivament.

Una recreació de tren miner ens trasllada, a través de la galeria minera de la Isidra, fins arribar a la cova. Un cop allà, es realitza un circuit a peu a través de les galeries i sales de La Gorda, Els Fantasmes, Mirador de Lacuerre, Sentinelles i Òpera. La narració explicativa introductòria, la il luminació, els colors, els efectes acústics i musicals, i l'atmosfera que es respira faran del recorregut d'1 hora un record inoblidable. A l'experiència geològica s'uneix la minera: galeries i arqueologia industrial mineres.

Important

Es tracta d'una visita apta per a tot tipus de públic, adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

La cova es troba adaptada per al pas de persones amb mobilitat reduïda (el 90% del recorregut es pot realitzar en cadira de rodes). La cova està inclosa en les guies "Monuments, museus i punts d'interès turístic accessibles per a tots" i "Espais i activitats a la natura accessibles per a tothom" de la Plataforma Representativa Estatal de Discapacitats Físics (PREDIF). 

Els nens fins als 12 anys i les persones que necessitin cadires de rodes han d'anar acompanyats.

No està permesa l'entrada de cadiretes infantils, l'empresa facilita motxilles portabebès.

Es recomana l'ús de calçat còmode i roba d'abric. La temperatura interior és d'uns 12 o 13 º C.

Més informació a El Soplao www.elsoplao.es 
  ::  ()
  ::  ()
 
  
     
     
 
 
   © 2010-11 Canalviatges.CAT        Grup de comunicació: Creacions.com      ::  RSS feed  bodas :: bebes :: nuvis :: hosting :: neu :: postals ::