Ens Agrada Viatjar!

CanalViatges.cat : Catalunya : 23/07/2017
inici fòrum bloc top 50 novetats contacte  

Agències de viatge
 generals
 especialitzades

Destinacions
 àfrica
 amèrica
 àsia
 europa
 oceania

Abans de viatjar
 llibres
 objectes
 plànols
 meteorologia

Allotjament
 hotels
 apartaments
 cases rurals
 càmpings

Transports
 vols
 trens
 autocars
 lloguer de cotxes

Webs personals
 blocs de viatges
 altres

vols sortir en aquest directori?
envia'ns un email a directori @canalviatges.cat 
               :::   El camŪ dels dinosaures d'Enciso 
 

Fa més de 120 milions d'anys, els dinosaures habitaven el que ara és La Rioja.
Les investigacions dels científics van descobrir als anys 70 el significat de les petjades fòssils o icnites aparegudes sobre les roques.
Des d'aleshores, les excavacions i estudis paleontològics han permès conèixer la manera de viure d'aquests enormes rèptils en un entorn molt diferent a l'actual.

Durant el període Juràssic, el mar de Tethys, que cobria una gran part d'Europa, penetrava pel que ara és la Vall de l'Ebre. Eren els temps del moviment dels continents. En el Cretàcic, les terres riojanas de la Cuenca de Cameros, a les valls del Iregua, Leza, Cidacos i Alhama eren un extens delta format en la desembocadura del riu. En aquesta plana d'aigua i de vegetació vivien els dinosaures. A la localitat serrana d'Enciso i en altres pobles propers, ara es poden conèixer moltes coses d'aquests grans animals que tant fascinen als més petits.

Un passeig pel passat que podreu començar al Centre Paleontològic d'Enciso i continuar amb la visita guiada per especialistes per conèixer amb més detall fins a 40 jaciments de petjades repartides per les serres de la Rioja.

Al Centre Paleontològic d'Enciso hi trobareu una exposició permanent sobre els jaciments d'empremtes de dinosaures i altres restes fòssils; una reproducció a mida real de restes de dinosaures, models tridimensionals i peces originals. També una projecció d'audiovisuals, biblioteca, arxiu i centre de recerca i conservació de les col.leccions que s'organitzen a partir de les excavacions paleontològiques de la Rioja.

En els jaciments, els nens poden comprovar a mida natural com eren els diferents dinosaures que habitaven a La Rioja. També podran ficar les seves mans en les enormes petjades d'aquests animals o aprendre-ho tot sobre ells en els centres d'interpretació.

Més informació a La Rioja Turismo  www.lariojaturismo.com
turisme histÚric 
  ::  ()
  ::  ()
 
  
     
     
 
 
   © 2010-11 Canalviatges.CAT        Grup de comunicació: Creacions.com      ::  RSS feed  bodas :: bebes :: nuvis :: hosting :: neu :: postals ::