Ens Agrada Viatjar!

CanalViatges.cat : Catalunya : 23/07/2017
inici fòrum bloc top 50 novetats contacte  

Agències de viatge
 generals
 especialitzades

Destinacions
 àfrica
 amèrica
 àsia
 europa
 oceania

Abans de viatjar
 llibres
 objectes
 plànols
 meteorologia

Allotjament
 hotels
 apartaments
 cases rurals
 càmpings

Transports
 vols
 trens
 autocars
 lloguer de cotxes

Webs personals
 blocs de viatges
 altres

vols sortir en aquest directori?
envia'ns un email a directori @canalviatges.cat 
               :::   Barranco Perdido 
 

Barranco Perdido és el parc de paleoaventura de la Rioja. Està situat a Enciso, el lloc on es troben la major part de les restes arqueològiques. Perquè en aquest lloc fa milions d'anys van habitar dinosaures.

Barranco Perdido és un parc pensat per a totes les edats i gaudir en família. Hi ha activitats relacionades amb la paleontologia, zones d'aventura i d'aigua ... perquè tots jugueu amb els dinosaures a l'aire lliure.

Noves activitats de tardor:

El parc de paleoaventura Barranco Perdido d'Enciso ha reprogramat per als mesos de setembre i octubre noves activitats d'aventura i animació destinades a completar l'oferta d'oci que les seves instal.lacions ofereixen al públic.

A més, el complex modifica els horaris per a la present temporada i obrirà les seves portes els dissabtes, diumenge i festius de 11.00 a 18.30 hores des del 12 de setembre fins al 12 d'octubre.

Les rutes, d'hora i mitja de durada, amb el nou horari previst a les 11.00, 13.00 i 16.30 hores pretenen vincular les activitats que desenvolupa normalment el parc amb la divulgació de les petjades de dinosaures que es porta a terme des del Centre Paleontològic i els jaciments originals de la zona.

El recorregut es fa acompanyat per un guia i es centra durant aquesta temporada al jaciment de Valdecevillo on es poden conèixer els rastres de terópodos, ornitòpodes i sauròpodes i veure les seves maquetes a mida real.

El proper dissabte 1 d'octubre, està prevista una exhibició de "bike trial" al parc, l'animació de la mascota durant els caps de setmana d'octubre i la festa de cloenda coincidint amb el pont del 12 d'octubre. De la mateixa manera s'intensifiquen les activitats de tallers infantils i les activitats d'aventura dirigides a tots els públics:

•Circuit paleontològic de 4 fins a 7-8 anys: tallers paleontològics, aprendre jugant. Amb trencaclosques, pinta màscares, recerca de fòssils, ossos i moltes més activitats adaptades a les edats dels participants.

• Circuit paleontològic de 8 a 11 anys (acompanyat d'adult) i des de 12 anys a adults, sols:
excavació en un jaciment i amb l'ús de noves tecnologies analitzar, un cop recollides les mostres, en el laboratori del temps jocs interactius sobre paleontologia .

• Circuit de multiaventura de 4 fins a 7-8 anys acompanyats d'un adult, sortides a les 13.00 hores i les 17.00 hores després dels tallers: ponts d'entrenament per posar-nos en forma per ser uns bons paleontòlegs.

• Circuit de multiaventura amb una alçada de 1,40 metres a 1,55 metres acompanyat el nen d'un adult ia partir de 1,55 metres sols:
tirolina, ponts tibetans, rocòdrom, tir amb arc, senderisme i orientació.


Més informació a Barranco Perdido  www.barrancoperdido.com 
  ::  ()
  ::  ()
 
  
     
     
 
 
   © 2010-11 Canalviatges.CAT        Grup de comunicació: Creacions.com      ::  RSS feed  bodas :: bebes :: nuvis :: hosting :: neu :: postals ::